Kwaliteit & Keuze

Bij kwaliteit en keuze staat natuurlijk de vraag kiest u uit PVC of kiest u uit PP. Vanuit de basis adviseren wij u voor het handmatig tapen altijd een PVC variant bedrukte tape te nemen. PVC heeft een aantal uitzonderlijke eigenschappen die het werken en verwerken van de tape zonder meer het meest geschikt maakt voor handmatig gebruik. Daarin moet u denken als zaken dat een PVC een hoge aanvangstack heeft, langer houdbaar is dan PP varianten.

Daarnaast voor het bedrukken van de tape heeft een PVC tape ook de eigenschap dat de bedrukking zelf ook het mooist op de tape komt en ook het beste houdt. Zo is de kans op krassen op de tape vele malen minder en zal de tape beter zijn bedrukking behouden. Voor All-over en diapositieve bedrukkingen zullen wij alleen op PVC bedrukken, onze ervaring is dat PP bij dergelijke complexe bedrukkingen niet goed en het gewenste resultaat geven.

Onze tape is NIET voedselgeschikt

Om u meer technische informatie te verstrekken over onze Verschillende tapesoorten staan hieronder twee beschrijven met extra informatie.