Steeds vaker zien wij terug dat verschillende van onze klanten een bedrukking willen op een volvlak bedrukte tape met een witte uitsparing. Neem als voorbeeld u wilt een blauwe tape met uw letters in het wit, wellicht nog een kleine aanvulling in een andere kleur, ook dat kan. Alleen wat belangrijk in deze is het volgende:

Wat wij gaan doen is uw tape bedrukking starten doormiddel het opzetten van het cliche om de cilinders, echter nu komt een lastigheid namelijk dat het cliche niet/nooit naadloos aansluit. Er blijft namelijk altijd een 1 tot 2 mm ruimte over. Nu ziet u deze ruimte niet bij een niet geheel ingekleurde tape, de naad valt dan immers weg in de loze witte ruimte. Alleen in het bovengenoemde voorbeeld willen wij dat de tape geheel ingekleurd wordt. Dat betekent omdat u een witte uitsparing wilt dat er altijd een “clichenaad” zichtbaar blijft. Als u die naad echt niet zichtbaar wilt hebben dan kunnen wij als oplossing een “Sleeve” aanbieden als mogelijkheid. Dit is net als het cliche een eenmalige kostenpost. De sleeve is gemaakt als rond Cliché. Omdat deze helemaal rond is kunnen we daarmee verzorgen dat deze naad niet meer zichtbaar is. Tarief van een Sleeve komt op 90 euro op uw reguliere rolprijs.

Let op, wanneer u geen witte uitsparing wilt dan is de sleeve niet nodig.

Voorbeeld een grijze tape met zwarte letters, wat wij gaan is met onze eigen sleeve de tape geheel inkleuren. Dit is ook wel een volvlak sleeve genoemd. vervolgens gaan we de zwarte letters aanbrengen met een ander cliche.

Vaker gestelde vraag “Kunnen jullie dan geen Wit bedrukken”

Klopt, wij werken met transparante inkten (zoals dat genoemd wordt) waarmee wij geen witte letters kunnen maken, je ziet namelijk de onder kleur er altijd doorheen.