29 mei 2020
mei 29, 2020

Bedrukte tape bestellen

0 reacties

Bedrukte tape is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, bedrukkingen en kwaliteitssoorten. De juiste tape voor uw bedrijf is geheel samen te stellen bij 123 Bedrukte tape.  Er gaan verschillende stappen aan vooraf voordat de tape wordt geleverd.

Assortiment

Het assortiment in onze webshop bevat een groot scala aan tape soorten. Naast de mogelijkheid om tape te bedrukken is het ook mogelijk onbedrukte tape te bestellen of daarnaast onze waarschuwingstape / technische tape / tape dispensers.

Bedrukte tape

Er zijn vier verschillende mogelijkheden voor bedrukte tape, namelijk: PVC tape, papiertape, Hotmelt tape en Acryl tape. Alle verschillende tape soorten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van de breedte 12 mm tot 150 mm. Ook is het mogelijk om de breedte van de tape aan te passen naar eigen wens.

Wanneer de keuze is gemaakt voor de afmetingen van de tape is de volgende stap de bedrukking. Er is de keuze om de tape in 1, 2 of 3 kleuren te bedrukken.  Er is veel mogelijk qua logo’s en bedrukking, voor het bedrukken van de tape is een cliche noodzakelijk. Dit cliche zit bij de prijs inbegrepen!

Bestellen en prijs

Nadat er een keuze is gemaakt voor de afmetingen en bedrukking kan de bestelling naar info@123bedruktetape.nl worden gemaild. De prijs is afhankelijk van het aantal rollen wat besteld wordt (breedte x 66 mtr lengte), hoe hoger het aantal rollen hoe goedkoper de prijs per rol. Ook de franco huis bezorging, diapositive bedrukking en de all-over bedrukking zit bij de prijs inbegrepen.

Voordat de tape wordt bezorgd ontvangt u altijd nog een drukproef. Op deze manier kunnen feitelijke onjuistheden nog worden aangepast. Na goedkeuring zal de tape worden geleverd, de gemiddelde levertijd die wordt gehanteerd bedraagt slechts 10 tot 15 werkdagen.