Bedrukte Tape

Elk bedrijf kan bedrukte tape laten produceren, of u nou een startend bedrijf bent of een multinational.

U wilt nu eenmaal dat klanten uw naam onthouden. Met bedrukte tape kunt u op een simpele manier uw naamsbekendheid verbreden. U kunt hierbij denken aan uw logo, bedrijfsgegevens en eventueel uw website. Wij maken kosteloos een digitale drukproef voor u zodat u kunt bekijken hoe uw logo, naam et cetera eruit komen te zien. Mocht u in het bezit zijn van de PMS kleuren van uw bedrukking dan horen wij dat graag.

Heeft u interesse? Leest u dan verder.

Nu zijn er een hoop variabelen die onze kostprijs bepalen maar wij hebben er voor gekozen om het eenvoudig en transparant te houden. Zaken als Cliché, Transport, soort bedrukking hebben wij voor u weggelaten want dat schept uit onze ervaring alleen maar verwarring.

Wat wij hanteren is een relatief eenvoudig prijsbeleid, aantal rollen x staffelprijs = factuur bedrag ex btw.

Wat krijgt u voor die prijs:

– Bedrukte Tape t/m 3 kleuren

– Inclusief verzending

– Gratis tapedispenser bij 50mm Bedrukte Tape

– Inclusief Cliché

Wat is een cliché en waarom heb ik dat nodig?

Een cliché is een polymeer plaat waarvan delen zijn uitgespaard, zodat hoger- en lagergelegen delen ontstaan. Je kunt het vergelijken met een stempel. Van het ontwerp wordt dus een cliché gemaakt en dit wordt op een cilinder bevestigd. Dit is een belangrijke en precieze stap in ons productieproces. Op het cliché wordt inkt aangebracht. Alleen de hoger gelegen delen drukken inkt op de tape. Een cliché kan meerdere malen gebruikt worden. Dus mocht u besluiten om een nieuwe bestelling te plaatsen en het cliché niet te willen aanpassen dan brengen wij deze gemaakte kosten in mindering op de factuur.

Om voor u een digitale drukproef te maken hebben wij het volgende van u nodig? Wat wij daarvoor nodig hebben is bestand van uw logo of beeldmerk van relatief goede kwaliteit, onze voorkeur gaat uit naar een vector bestand maar mocht u die niet hebben dan is dat ook geen probleem. Wat belangrijk is dat wanneer u extra teksten op de tape wilt die niet terug komen in het bestandje, dat u aangeeft waar u dat zou willen. Denk hier aan een domeinnaam of adresgegevens, etc.

Wanneer u akkoord gaat met het drukvoorbeeld dan stuurt u deze terug naar ons met uw akkoord (vroeger in gescand en wel, maar tegenwoordig volstaat email). Belangrijk is daarin ook het daadwerkelijk afleveradres te vermelden.

Wat wij voor u dan gaan doen is de order inboeken en plannen voor onze productieplant, wij hebben gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen nodig om de order van ontwerp tot eindproduct te realiseren en bij u te bezorgen.