PVC Tape bedrukt 12 mm 1/2 of 3 kleuren

Hieronder vindt u een overzicht van onze bedrukte tape, in dit overzicht kunt u exact aflezen wat uw tarief is. De genoemde prijzen exclusief btw.

  • Inclusief franco huis bezorging
  • Inclusief Cliche
  • Inclusief Diapositieve bedrukking
  • Inclusief All-over bedrukking

 

EIGENSCHAPPEN PVC 

– Hoge scheurvastheid en kleefkracht
– Uitstekende kleefkracht voor vele ondergronden
– Natuurrubber kleeflaag

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

Dikte PVC folie: 33 mµ +/- 10%
Kleeflaag: Natuurrubber basis

Bij 123 Bedrukte Tape hebben wij een team wat dagelijks de meest uiteenlopende ontwerpen klaar stoomt tot daadwerkelijk bedrukking. Dit doen wij middels een digitaal drukvoorbeeld.

Om tot een digitaal drukvoorbeeld te komen vragen wij u uw afbeelding, logo en of aanvullende gegevens toe te sturen. Ons team aan DTP`ers verzorgd een geheel compleet ontwerp van hoe uw de bedrukte tape uiteindelijk zou willen zien. Ook wanneer u minder inspiratie heeft voorzien wij u graag van een advies. Dit geheel is uiteraard kosteloos en behoort tot de dienstverlening en service die wij u graag bieden voor het bedrukken van tape.

Om uiteindelijk tot een complete set te komen hebben wij de volgende specificaties voor aanlevering:

 

  1. Soort bestanden

Wij hebben de voorkeur naar een .eps, .psd, .pdf of dergelijke hoogwaardige kwaliteitsbestanden, dit maakt het voor ons een stuk makkelijker en door de hoge kwaliteit zal de bedrukking ook een stuk beter op de tape komen. Dit betekent niet dat als u dergelijke bestanden niet heeft dat bedrukte tape niet mogelijk is. Mocht u een dergelijke bestand niet hebben dan kunnen wij in veel gevallen alsnog met lagere kwaliteits- bestanden ook uit de voeten. Twijfelt u? Stuur ons dan een voorbeeld van wat u wilt.

2.    Kleuren

Wij maken gebruik van PMS kleuren (PMS = Pantone Matching Systeem.) Pantone is het bedrijf wat alle kleuren publiceert die wij kunnen meegegeven aan een bedrukking. Inmiddels is PMS voor velen al wel bekend als de internationale standaard voor het benoemen van kleuren. Om de juiste kleur te gebruiken die u ook in uw logo hanteert benoemen alle bedrijven welke logo`s voor bedrijven maken of drukwerk de kleuren die gebruikt zijn. Voor ons is het dan ook zeer belangrijk dat u deze voor ons ook kan benoemen. Weet u ze niet dan is een eenvoudig telefoontje aan uw creatieve design bureau van noodzakelijk belang. Veelal kunnen ze die zo geven of staat deze op een eerder drukvoorbeeld van uw leverancier. Heeft u geen overzicht van PMS kleuren dan kunnen wij in veel gevallen deze ook uitlezen uit uw ontwerp.

Houdt rekening mee dat PMS kleuren op verschillende ondergronden (kunststof, Papier, Hout, etc.) soms optisch net iets anders kunnen worden weer gegeven. Zo dan ook op uw beeldscherm.

3.    Toevoegen extra tekst

Ook heeft u misschien alleen een logo in een bepaald bestand maar wilt u het liefst nog een extra tekst op de tape bedrukken zoals uw pay-off of eventueel uw website. Dit kan uiteraard, wat even belangrijk is dat u in uw aanvraag goed vermeldt wat voor lettertype u dat wilt en de positie ervan. Wij zullen dan een drukvoorbeeld voor u maken op basis van de gegevens die u ons opgegeven heeft.

4.    Fonts en Lettertype

De meest lettertypes zijn voor ons bekend, echter merken wij dat sommige van onze klanten zelf een lettertype hebben gemaakt / laten maken.  Belangrijk is dat u deze mee kan sturen zodat wij eventuele extra tekst gemakkelijk kunnen toevoegen. Wij zullen uw eigen lettertype uiteraard met grote zorg behandelen. Heeft u een additionele vraag over lettertype`s dan helpen wij u graag.

Wij hanteren een levertijd van slechts 10 tot 15 werkdagen.

Nu is 10 tot 15 werkdagen best een verschil, dit heeft mede te maken dat wij de bestelling natuurlijk geheel voor u maken. Het verschil zit hem in de de op dat moment gevulde orderportefeuille. Hoe meer orders hoe langer het duurt ten opzichte van de 10 werkdagen levering.

Vraag onze medewerker voor de actuele situatie, in de meeste gevallen kan die u een indicatie geven van de op dat moment geldende levertijd.

Spoedlevering: In sommige gevallen kunnen wij ook met spoed leveren, heeft u enorme haast met uw bestelling, vraag naar de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

PVC Tape bedrukt 38 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC Tape bedrukt 38 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC bedrukte Tape, 38 mm x 66 meter.
PVC Tape bedrukt 25 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC Tape bedrukt 25 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC bedrukte Tape, 25 mm x 66 meter.
PVC Tape bedrukt 19 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC Tape bedrukt 19 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC bedrukte Tape, 19 mm x 66 meter.
PVC Tape bedrukt 15 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC Tape bedrukt 15 mm, 1/2 of 3 kleuren
PVC bedrukte Tape, 15 mm x 66 meter.