Privacyverklaring

 

PRIVACY POLICY ECOvation B.V.

Wij zijn ECOvation B.V.. Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar

soms hebben we persoonlijke gegevens van jou nodig. In deze verklaring lees je welke

gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Deze

privacy policy is van toepassing op onze website 123kartonnendozen.nl

123kartonnendozen.be 123bedruktetape.nl 123bedruktetape.be 123dozenopmaat.nl

123brievenbusdoos.nl 123verzendzakken.nl en de diensten die wij aanbieden.

Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening

Gegevensbescherming.

 

Jonger dan 16 jaar

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd

nodig om onze Website en Diensten te gebruiken.

 

Persoonsgegevens

Om onze Website en Diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met

het begrip persoonsgegeven wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon

geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante

Wetgeving.

 

Jouw toestemming

We kunnen jouw gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze

Website bezoekt, een account aanmaakt op onze Website, gebruik maakt van onze Diensten

of als je contact met ons opneemt. Wij mogen jouw gegevens verwerken, omdat we jouw

toestemming vragen via deze privacy policy. Bovendien hebben we jouw gegevens nodig om

de overeenkomst tussen jou en ons uit te voeren. Als je ervoor kiest om je gegevens niet te

delen, dan kunnen wij geen bestellingen van jou verwerken en leveren.

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we

daartoe wettelijk verplicht zijn.

 

Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Om gebruik te maken van onze Website en Diensten hebben wij de volgende gegevens van

jou nodig:

  • Je naam
  • Je adresgegevens
  • Je woonplaats
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Je betaalgegevens

 

We verzamelen ook wat informatie van jou die niet persoonlijk is als je onze Website

gebruikt, zoals:

  • De naam van de browser die je gebruikt
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt
  • De service provider waarmee jij internettoegang hebt

 

Login

Op je account slaan we de volgende gegevens op: wachtwoord en gebruikersnaam. Zo hoef

je deze gegevens niet opnieuw in te voeren. We bewaren ook – voor het gebruiksgemak van

je eigen account – de gegevens van eerdere bestellingen.

 

Nieuwsbrief

ECOvation B.V. biedt nieuwsbrieven aan. Zo blijf je op de hoogte van aanbiedingen,

(kortings)acties en ander nieuws. Om zeker te zijn van jouw toestemming gebruiken wij

voor nieuwsbrieven het opt-in systeem. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een

afmeldmogelijkheid opgenomen.

 

Bestellingen

Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen) en betaalgegevens nodig.

Wij zullen jouw gegevens registreren, opslaan en verwerken voor een juiste afwikkeling van

de bestelling. Daarnaast kunnen deze gegevens gebruikt worden voor een eventuele latere

garantie. Bij de afwikkeling van je bestelling verstrekken wij eventueel noodzakelijke persoonlijke

gegevens aan een toeleverancier om logistieke redenen.

 

Achteraf betalen

Op onze site heb je de mogelijkheid om producten niet direct te betalen. Als je voor deze

optie kiest kunnen wij gebruik maken van externe bureaus om jouw kredietwaardigheid te

toetsen. Wij zullen voor de kredietwaardigheidsbeoordeling noodzakelijke persoonsgegevens

(waaronder adresgegevens) verstrekken aan Creditsafe Nederland B.V. met adres Jan

Pietersz. Coenstraat 10, 2595 WP, ’s Gravenhage om een kredietwaardigheidsbeoordeling

voor ons uit te voeren.

Wij zullen jouw gegevens alleen voor bovenstaande doelen, of voor een doel dat hier nauw

mee samenhangt. Zo worden jouw gegevens dus nooit op een onverwachtse manier door

ons gebruikt.

 

Beveiliging

We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies,

vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door

onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met jouw gegevens te maken hebben, er

niet bij. Wij doen dit door middel van de volgende maatregelen:

  • Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden die persoonsgegevens bevatten
  • Beveiling van netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) of een vergelijkbare

technologie

  • Beveiliging van de gegevens conform de ISO 27001 norm
  • Beveiliging van de gegevens conform de ISO 27002 norm
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben
  • De toegang tot de gegevens is beveiligd met tweestapsverificatie

 

Bewaartermijn

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de

doelen die wij eerder omschreven. We zullen jouw gegevens nooit langer dan 5 jaar

bewaren.

 

Doorgifte

Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese

Unie verwerken wij alleen jouw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau

biedt voor jouw gegevens.

Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere

partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

 

Links

Op onze Website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk

voor de inhoud of de privacy bescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om

altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser

wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat

krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent.

We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze Website te verbeteren. Cookies zorgen

er daarnaast o.a. voor dat de Website snel is, je onze Website veilig kan bezoeken en wij

fouten op onze Website kunnen opsporen.

Door de opslag van cookies zorgen we bovendien dat:

  • jouw artikelen in het winkelwagentje bewaard blijven
  • je ingelogd blijft en ongestoord kunt winkelen
  • je veilig winkelt bij ECOvation B.V.
  • we fouten en ongemak op de website kunnen opsporen
  • we je persoonlijk kunnen adviseren op basis van wat je eerder hebt gekocht en/of

bekeken

  • je producten kunt delen via social media zoals Facebook en Google

Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden

dan geen cookies meer opgeslagen als je onze Website bezoekt. Maar let wel op: zonder

cookies werkt onze Website mogelijk minder goed. Voor meer informatie kun je ons

cookiestatement nalezen: www.123kartonnendozen.nl/webwinkel

 

Wijziging van de privacy policy

Wij kunnen deze privacy policy aanpassen. Als wij de privacy policy in belangrijke mate

veranderen zullen wij een notificatie op onze Website plaatsen samen met de nieuwe privacy

policy. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de

hoogte brengen bij wijzigingen. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij je aan

de Website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

 

Jouw rechten

De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende

rechten:

  • Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;
  • Je mag ons vragen om correctie, beperking of wissing van jouw gegevens. In geval van

fraude, wanbetaling of andere onrechtmatige handelingen kunnen wij enkele gegevens

van jou bewaren in een register of op een zwarte lijst;

  • Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens. Wij kunnen deze kopie – op jouw

verzoek – ook aan een andere partij doorgeven, zodat je dit zelf niet meer hoef te doen;

  • Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
  • Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij

jouw gegevens onrechtmatig verwerken;

  • Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf

het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou

verwerken.

Bij andere vragen of opmerkringen over onze privacy policy kun je contact met ons

opnemen via onderstaande gegevens.

 

Contact

ECOvation B.V.

Verlengde Hoge Klei 52

2242 NS Wassenaar

KvK-nummer: 50905813

070-7521702

info@ecovation.eu